Отбрана, антитероризъм и сигурност“  е мотото на Международното изложение за

...
</TD
>Отбрана, антитероризъм и сигурност“  е мотото на Международното изложение за
Коментари Харесай

Предстои най-силното издание на Хемус в Панаира

" Отбрана, антитероризъм и сигурност “  е мотото на Международното ревю за отбранителни артикули и услуги " Хемус 2024 ". То ще се организира от 5 до 8 юни 2024 година в Международен панаир Пловдив. Това е 16-ото издание на профилирания конгрес и най-силното от основаването му през 2006 година. 147 компании от 25 страни ще оформят експозицията в три покои и близо 10 000 кв. метра изложбена повърхност.

Изложението се организира под патронажа на Министерството на защитата и Министерството на стопанската система и промишлеността. Основен уредник е фондация " Хемус - 95 “ с ръководител на Управителния съвет контраадмирал (о. р.) доктор Николай Николов. 16-ото издание се осъществя със спомоществователството на Sage consultants – платинен спонсор, АПОЛО Инженеринг и Метал Технолоджи Груп АД - златни спонсори, МТГ Делфин – сребърен спонсор. 

" Хемус 2024 “ ще показа софтуерните достижения в региона на  киберсигурността, самостоятелните системи за наблюдаване, информация и реагиране, изкуствения разсъдък, наблюдаване на обществените мрежи и разбор на информацията в тях, стратегическите връзки, граничната сигурност, идентификация и ръководство на биометрични данни, битка с естествени бедствия и повреди и отбрана на гражданското население, както и профилирани просветителни артикули. 

Съпътстващата стратегия на Международното ревю " Хемус 2024 " включва Дванадесета интернационална научна конференция, проведена от Института по защита " Професор Цветан Лазаров “, Индустриален конгрес, демонстрационни стрелби на Централния артилерийски механически изпитателен полигон " Змейово “, неподвижен и динамичен показ, както и демонстрационни мероприятия на типовете въоръжени сили. Щандът на чешката страна ще покаже макет на военен аероплан, а за искащите да го видят в действителни размери на летище " Крумово “ е обезпечен превоз до там.

Посетителите ще могат да прегледат експозицията на 7 и 8 юни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР